Nicola Tesla


07 NİSAN 2012 tarihinde HaberBorsa Deneme Tahtası başlığı altında yayımlanmıştır...



Buluş ve hanedanlık demişken haftasonuna yeni bir ev ödevi vermenin faydalı olacağını düşünüyorum 
Nasılsa haftasonu borsa yok, canınız sıkılmasın en azından araştıracak vakit geçirecek birşeyler olur ne dersiniz  ?

Bu haftaki ev ödevimiz NİKOLA TESLA olsun.
Kimdir Nikola Tesla? Adını sanını duyan var mı bugüne kadar? Edison deyince aklınıza neler geliyor anında değil mi? Lamba, doğru akım vs. vs.
Edison'un Nikola Teslanın önünü kestiğini ifade etsek bazı ip uçları vermiş oluruz herhalde. Alternatif akımın mucidi oluşu sebebiyle çok kez Edison tarafından kötülenmiş ve önü kesilmeye çalışılmştır. Aslında Edison'u solda sıfır edecek bir mucit ve müthiş bir beyin. Ama malesef Edison kadar meşhur değil. Çünkü buluşlarını insanlık adına kullanmayı hedeflediği için o dönemin ünlü bankaerleri tarafından önü kesilmiş, bankerlerin çıkarına çalışmadığı için projelerine destek verilmemiş ve hatta projeleri çalınmış. Kim bu banker? J.P Morgan desek?

Radyo sisteminin ilk mucididir aslen ama nedense Marconi bu buluşun sahibi olarak anılır. Evimizdeki folerasan sisteminin mucididir. Bu sistemi kullanarak suni şimşek oluşturma deneyleri yapmış bir bilim adamıdır. Ayrıca atmosfer katmanlarını keşfeden ve kullanan mucittir. Bu buluşları sayesinde başı hanedanlıkla belaya girmiş ve hanedanlık Tesla'nın projelerini çalmıştır. Şimdilerde ise dünyada doğa üstü denen olayları hanedanlık kontrolünde gerçekleştiren sistemler Nicola Tesla'dan çalınmıştır desek?

Tesla zamanda yolculuğa kadar varacak deneylerden başarılı sonuçlar aldığı bazı kaynaklarda mevcut. Ama günümüzde en önemlisi HAARP sistemi ve dünyayı gizliden gizliye tehdit eden bir sistem. Varlığı halen ütopik olarak değerlendirilmekte. Fakat detaylar araştırdığınızda karşınıza çıkacaktır.

Birkaç ip ucunu biz verelim siz devamını getirin dilerseniz.
http://www.zamandayolculuk.com/cetin...dayolculuk.htm

http://www.haarp.alaska.edu/haarp/data.html HAARP resmi sitesi, buradan başlayabilirsiniz.
http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/...disp-scmag.cgi bu linkte de HAARP magnometerin günlük sinyal grafiklerini bulabilirsiniz. Bu grafikleri geçmişe dönük olarak da tarayabilirsiniz. Özellikle Japonya depremi öncesindeki ve Gölcük depremi tarihlerinden önceki grafiklere bir göz atmanızı normal günlerdeki grafiklerle kıyaslamanızı öneririm. O tarihlerdeki verilerin bir kısmının kayıp olduğunu da göreceksinizdir ayrıca.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar için adres burası...